Madplan uge 12

 Madplan uge 12

Du kan bruge denne som din indkøbsliste, vælg de retter du vil lave og put i kurven. Det er ved nogle af retterne muligt at trykke på overskriften og se en opskrift, de er understreget. Varekategorierne er inddelt i farver som følgende:

kødfrugt /grøntmejeri og tørkost/konserves.


Klassisk ovnstegt flæskesteg med kogte kartofler og brun sovs dertil frisk rødkålssalat

Flæskesteg, kartofler, smør, salt, peber, evt. laurbærblade. (lav ekstra kartofler til brasede til lammekøllen, samt ekstra flæskesteg til burgerne).

Rødkålssalat: Rødkål, granatæble, rosiner, græskarkerne/hasselnødder.

Marinade: solbærsaft, olie, balsamicoeddike, citron og salt.


Flæskestegsburger

Burgerboller, flæskesteg, rødkål fra glas (brug også gerne rester af den friske rødkålssalat hvis du har), syltede agurker, husk altid at købe en pose med knaser fra chips hylden, de skal nok få ben at gå på:-), hvis der er rester af sovsen, hældes den ud over de færdige burgere.


Fiskefrikadeller med råkostsalat og rugbrøds snacks

Fiskefrikadeller: torskefilet, æg, løg, mælk/fløde, salt, peber, evt. bacon i tern.

Råkostsalat: rødkål, spidskål, gulerødder, æble, og blåbær. Olie, citron og salt.

Rugbrødssnacks: rugbrød i trekanter, ristet på pande eller i ovn, med olie og salt


Lammekølle med brasede kartofler, tzatziki og quinoasalat

Lammekølle, rosmarin, hvidløg. Kartofler i mundrette stykker (måske har du rester fra flæskestegen), smør, salt og peber.

Tzatziki: agurk, yoghurt naturel. hvidløg, salt.

Quinoasalat: Quinoa, tomat, peberfrugt, bladselleri, syltede agurk, persille, oliven.


Frisk forårs suppe med nudler

Kyllingefilet, bouillon, forårsløg, spidskål, bladselleri, gulerødder, hvidløg, friske grønne asparges (eller dåse), nudler, frisk koriander eller persiller, salt og peber. Hvis man har frisk chili gør det ikke suppen ringere.


Grøntsagstærte

tærtebund: mel, margarine, salt og vand (jeg kan godt lide at bruge butterdejsplader, de købes på frost, hvis det skal være nemt).

Fyld: grøntsager efter eget valg, evt. gulerødder, løg, blomkål. Æg, hytteost, paprika, salt og peber.

                                                                                                              

Muslibarer                                                                        

Havregryn, rosiner, nødder/kerner,

kondenseret mælk og chokolade.               





Derudover har jeg købt:

Morgenmad: Havregryn, cornflakesmælk og sukker, brød, ost og smør.

Frokost: Rugbrødpålæggnavegrøntfrugt, hjemmebagte muslibarer eller andet lækkert til madpakken.

Lækkerrier til weekenden😃 


God fornøjelse, håber det bliver nemt og lækkert!

Kommentarer

  1. Hej Karina. Jeg har virkelig brugt din madplan det er så Nice! Det eneste jeg nogle gange tænker på er om du har nogle blandingsforhold/mål til nogle af tingene? Ved godt du køber ind til mange men så kan man jo selv omregne. Det kunne måske være en ekstra hjælp på sigt. Tak for at du gider det er dejligt og inspirerende.

    Kh. Michelle

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Velkommen

Madplan uge 3

Madplan uge 6