Madplan uge 49
Madplan uge 49
Kan I mærke juletravlheden. Jeg synes december går så vanvittig hurtigt, derfor er det endnu vigtigere for mig at planlægge ugens gøremål og madplan, der må faktisk godt være nemme retter på menuen også. I denne uge har jeg virkelig gjort det nemt, det er så dejligt at have den del på plads.
Du kan bruge denne som din indkøbsliste, vælg de retter du vil lave og put i kurven.
Retterne er beregnet til 6 personer, jeg har ved nogle af retterne vedhæftet en opskrift som vejledning på fremgangsmåden, men ingredienserne kan være anderledes. Varekategorierne er inddelt i farver som følgende:
kød, frugt /grønt, mejeri og tørkost/konserves.
Asparges suppe med flutes
Jeg køber den på frost, den er ganske fin og på tilbud.
2 pk. asparges suppe, flutes
Tortilla pandekager med fajita og kylling
2 pk. tortilla pandekager, 2 pk. fajita blanding fra frost, 2 pk. kylling i tern, salatblade, 1 pose tortilla chips.
Quinoa frikadeller med stegt laks og krydrede kartofler
Quinoafrikadeller: quinoa, rødbede, løg, hvidløg, havregryn/grahamsmel, hvedemel, karry, salt, æg, olie.
laks
3 glas kartofler, karry, spidskommen, paprika, chili, salt, peber, smør
Lasagne (jeg har vedhæftet en opskrift som inspiration)
500 g. hakket oksekød, 2 løg, 4 fed hvidløg, 2 dåser hakkede tomater, soltørrede tomater, evt. 1 porre, 3 revne gulerødder, 1 revet persillerod, paprika, spidskommen, salt og peber.
Bechamelsauce: smør, mel, mælk, revet ost, muskatnød.
lasagneplader
Salat: salat, agurk, tomat, majs
Klassisk ovnstegt flæskesteg med kogte kartofler og brun sovs dertil frisk rødkålssalat
Flæskesteg, kartofler, smør, salt, peber, evt. laurbærblade. 
Kartofler
Brun sovs: skyen fra flæskestegen, mel, smag til med balsamico, salt og sukker.
Rødkålssalat: Rødkål, revet gulerod, granatæble, rosiner, græskarkerne/hasselnødder.
Marinade: solbærsaft, olie, balsamicoeddike, citron og salt.
Flæskestegsburger
Burgerboller, flæskesteg, rødkål fra glas (brug også gerne rester af den friske rødkålssalat hvis du har), syltede agurker, husk altid at købe en pose med knaser fra chips hylden, de skal nok få ben at gå på:-), hvis der er rester af sovsen, hældes den ud over de færdige burgere.
Derudover har jeg købt:
Morgenmad: Havregryn, cornflakes, mælk og sukker, brød, ost og smør.
Frokost: Rugbrød, pålæg, gnavegrønt, frugt, eller andet lækkert til madpakken.
Lækkerier til weekenden😃
God fornøjelse, håber det bliver nemt og lækkert!

Kommentarer
Send en kommentar